Antal träffar: 1

Swing by Golfbaren

Stockholms län - Stockholm

Allmänt

 

Konferens

 

Boende

 

Restaurang

70

Fest

70

Aktivitet

100

Karta

 

Hemsida

 

Allmänt

fjrigjwwe9r4KUND:EgenText

Swing är den riktiga minigolfens hem. Själ, expertis, kvalitet och hjärta förpackat i en stämningsfull miljö. Tänk 1930-tal, lönnkrogar och förbudstid och lägg till god mat, välgjorda cocktails och lustfylld minigolf med nervkittlande tävling. En helhetsupplevelse ni minns, eller som vi säger: The Minigolf Experience.

Oavsett om det handlar om en konferens, kickoff eller teambuilding är Swing med på noterna. Vår kunniga personal hjälper till att ordna alla typer av företagsevents så att det passar just er.

Tolv hål, tre barer, matsal, små undangömda krypin och möjlighet till konferensutrustning. En trappa ner ligger vardagsrummet där ni kan vara för er själva en stund tillsammans med egen bartender och ännu mer minigolf.

På entréplan gömmer sig Mary Pickford’s kontor – en privat bar namngiven efter 1920- och 30-talets legendariska Hollywoodstjärna där ni kan avnjuta förbudstidens cocktails som uppvärmning inför golfen eller som en trevlig avrundning på besöket.


Utbud

Läge

Om oss

Konferens

Vi väntar på fler uppgifter från Swing by Golfbaren.

Boende

Vi väntar på fler uppgifter från Swing by Golfbaren.

Restaurang

Vår fina matsal är inredd i elegant 30-talsstil med rustika bord, sammetsklädda stolar och art deco lampor på väggarna. I mitten av matsalen är ett plinkade piano placerat som sätter stämningen med jazzinspirerade toner. Här kan du slå dig ner under en glasad himmel och välja en välbearbetad måltid från vår breda meny inspirerad av hela världen, med grunden i Nordamerika.    

Vill du i stället ta en paus i minigolfandet, antingen för att fira en spik eller för att sörja att bollen inte riktigt vill åt samma håll som du siktar, kan du slå dig ner i Back Alley. I Back Alley flödar känslan av New York, beställ en pizza ur vår pizzacorner, grabba en öl i Brooklyn Baren eller bara häng!


Kapacitet

Fest/Event

I vår unika lokal med 30-talsatmosfär hittar du en cocktailbar med färgglada cocktails, tidstypiska för förbudstiden i USA. Du finner även vår ”Brooklyn Bar”, placerad efter halva minigolfbanan, med ett stort utbud av både öl, vin och cider.  

Slå dig ner och njut till tonerna av swing och jazz som flödar ur högtalarna – och varför inte beställa in några sliders medan du sippar på något gott att dricka?

En trappa ner ligger vardagsrummet där ni kan vara för er själva en stund tillsammans med egen bartender och ännu mer minigolf.

På entréplan gömmer sig Mary Pickford’s kontor – en privat bar namngiven efter 1920- och 30-talets legendariska Hollywoodstjärna där ni kan avnjuta förbudstidens cocktails som uppvärmning inför golfen eller som en trevlig avrundning på besöket.

Hos oss får du helt enkelt njuta av en festlig miljö där god mat, välgjorda cocktails och minigolf på riktigt förenas i en social helhetsupplevelse.


Kapacitet

Vi erbjuder

Aktiviteter

Vi har inom företaget över 10 års erfarenhet av att arrangera uppskattade företagskvällar på minigolfbanor.

Med Swing by Golfbarens centrala läge, 300 meter från tunnelbanestationen Odenplan och vår unika 30-talsatmosfär, är grunden lagd.

Ta chansen och pröva något nytt, vi ordnar det mesta, allt från enkelt minigolfspel till konferens och event.

Minigolf är en perfekt aktivitet för en grupp på ca 10-100 personer. Alla kan vara med, det är socialt och avkopplande, lekfullt och tävlingsinriktat beroende på vad ni önskar.

Vår goda mat och dryckessortiment med allt från härliga cocktails till ett brett utbud av alkoholfria drycker, skapar en trevlig social inramning utöver det vanliga.


Kapacitet

Vi erbjuder

Karta

Sparade träffar: 0

Mina listor:

Sparade i listan:

Inga sparade, klicka på 'Spara' för att lägga till en träff i listan.

Gör en förfrågan:

Skicka snabbt och enkelt en förfrågan till alla träffar du sparat.

Namn
Företag
Telefon
E-post
Meddelande

Visa fler uppgifter

Avser
Jag vill
Ankomst
Avresa
Antal pers
Antal enkelrum
Antal dubbelrum
Antal konferensrum
Antal grupprum
Rensa »

Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Sure Hotel Collection by Best Western Hotel Svea 

Hotel Svea - Där himlen möter havet blir mötena kreativare!

Filmhuset 

K-märkt konferens i kultbyggnad signerad Peter Celsing. Biografsalonger, restaurang och mötesrum i filmisk miljö. 15 minuter från Stockholm C.

Läs mer »

Vildmark i Värmland 

Investera för framtidens lag och boka en konferens för alla sinnen.

Läs mer »

Aktuellt

KALENDER

21 aug 2020 i Sthlm:
City Meetings »

26 aug 2020 i Sthlm:
Fjällkonferens »

8 okt 2020 i Sthlm:
Countryside Meetings »

4 nov 2020 i Sthlm:
Större Möten & Event »

9 nov 2020 i Gbg:
Möteskulturdagen »

23 nov 2020 i Lund:
Möteskulturdagen »

30 nov 2020 i Sthlm:
Möteskulturdagen »

Till Informus Facebook