Frågor och svar

Jag ser inte hela sidan! Texten försvinner nertill.
Använd blädderkanten längst ut till höger. Genom att klicka på pilen längst ner rullas nya textrader fram. Du kan också ta tag i "hisskorgen" med musen och flytta den nedåt.

Jag är vilse! Hur ska jag egentligen läsa presentationen?
Utgå från bilden "Presentation av Internet och informus". Arbeta Dig där igenom de fem punkterna en och en. Varje punkt leder till en sida i presentationen, som i sin tur kan innehålla länkar till mer information.
När Du är klar med en sida klickar Du på knappen märkt "Tillbaka" (längst upp till vänster) för att komma till den förra sidan igen. Om Du klickar tillräckligt många gånger kommer Du till slut tillbaka till sidan med de fem punkterna. Fortsätt med nästa punkt på motsvarande sätt.
Gå till utgångspunkten genom att klicka här!

Hur avslutar jag presentationen?
Klicka på menyvalet "Arkiv" högst upp och sedan på "Avsluta".

Kan jag använda programmet på disketten "på riktigt"?
Nej, detta program är gjort för att visa den information som finns på disketten och saknar några av de funktioner som behövs för att ansluta till Internet. Du kan däremot kontakta informus då vi även säljer programvara och modem för anslutning.


Varför blir färgerna så konstiga i bilderna?
Din dator är förmodligen inställd för 16 färger. Om Du har Windows 3.x startar Du installationsprogrammet och välj en inställning för bildskärmen med 256 färger. Med Windows 95 högerklickar du på skrivbordet och väljer Egenskaper för att göra motsvarande ändring.

Kan jag skriva ut presentationen?
Ja, Du kan skriva ut en sida i taget. Klicka på knappen märkt "Skriv ut" så skrivs den sida som visas ut.

Hur är det egentligen med problemen med Internet som man läser om?
Antalet användare på Internet har formligen exploderat under det senaste året. Telia och de andra aktörerna i Sverige hade inte planerat för en sådan ökning av trafikintensiteten.
Just nu pågår ett intensivt arbete med att "bredda" den digitala motorvägen. Men liksom vid alla vägbyggen blir det trafikstockningar under arbetets gång. Under våren kommer ett antal planerade utbyggnader att vara klara, och framkomligheten att öka.

Om Du har ytterligare frågor är Du välkommen att höra av Dig till oss:

informus ab
Ekhöjden
741 91 Knivsta
Tel:
Fax:
018-34 62 00
018-34 61 82
e-post:
Hemsida:
webmaster@informus.se
http://www.informus.se