Mässor i hotell- & mötesbranschen

Mässor - inspirationsplats för dig som bokar och arrangerar möten, fest & event

På denna sida har vi gjort en översikt över mässor med koppling till möten, konferenser, fest, event, hotell och turism. Informus ställer ut på vissa av mässorna och på en del av dem har vi också en samlingsmonter där vi har med oss representanter från olika hotell och mötesanläggningar. Om du arbetar på en anläggning och vill ställa ut tillsammans med oss, kan du läsa mer om det här »


25 aug 2021 i Sthlm:
City Meetings Sthlm »

City Meetings Stockholm. På City Meetings får du som köper in, planerar eller bokar möten och konferenser möta våra utställande mötesleverantörer under en halvdag. Få offerter för framtida möten eller boka direkt på plats eller hämta inspiration och tips från våra utställare. Fokus ligger på effektiva dagkonferenser och citynära möten. Se till att förboka möten med de utställare ni önskar prata lite extra med (15 minuter). Vi bjuder på frukost och inspiration. Passa på att blanda affärsnytta med nöje och utveckla ditt företags möten och konferenser.

Datum: 25 augusti 2021
Tid: dagevent
Plats: 7A Odenplan


30 sep 2021 i Sthlm:
Countryside Meetings »

Med naturen runt hörnet! Countryside Meetings fokuserar på möten utanför storstaden och lugnet nära naturen. Som besökare har du möjlighet att bekanta dig med våra fantastiska slott, herrgårdar, gästgiverier, hotell och kursgårdar som finns runt om i landet. På plats denna dag är närmare 30 stycken utvalda konferens- och mötesanläggningar.

Datum: 30 september 2021
Tid: Dagsevent
Plats: Haymarket by Scandic


10 nov 2021 i Sthlm:
Större Möten & Event »

En mässa för dig som planerar, bokar, köper eller arrangerar större konferenser, kongresser och event! På Större Möten & Event träffar du Sveriges ledande hotell och mötesplatser, kongressanläggningar, arenor, fest- och eventlokaler, conventionbyråer och destinatonsbolag som har kapacitet för många deltagare. Låt dig inspireras i en personlig och avslappnad miljö.

Datum 10 nov 2021
Tid
Plats 7A Posthuset


28 nov 2021 i Sthlm:
Meeting X-press Helsingborg »

Meeting X-press är ett business-speedmeeting event, som är glatt, fartfyllt och seriöst på en och samma gång. Meeting X-press är ingen mässa utan ett mindre, intimt event med färre utställare och deltagare. Du kommer att fa° na°gra minuter till bords med samtliga konferensanla¨ggningar som deltar. Ha¨r erbjuds du en fantastisk mo¨jlighet att sta¨lla fra°gor och fa° inspiration info¨r ert kommande mo¨te eller event.

Datum: 28 november 2021
Tid: För – eller eftermiddag
Plats: Clarion Hotel & Congress Sea U


Heta tips

Här får du förslag på några ställen som är värda att titta närmare på!

Sundby Gård 

Sundby Gårds Värdshus, Huddinge Erbjuder heldagskuvert för 595kr. Mat och anläggning med kvalitet.

Aktuellt

KALENDER

25 aug 2021 i Sthlm:
City Meetings Sthlm »

30 sep 2021 i Sthlm:
Countryside Meetings »

10 nov 2021 i Sthlm:
Större Möten & Event »

28 nov 2021 i Sthlm:
Meeting X-press Helsingborg »

Till Informus Facebook